PROPÒSIT     UNEIX-TE   OBJECTIUS    PROGRAMA  VIDEO   PREMSA

 

          El nostre teixit empresarial està completament malmès de mort és imprescindible que els emprenedors (Comerciants, pimes, autònoms) que estem a peu de carrer i sabem la veritable realitat del nostre poble, siguem els que prenguem les decisions de com aplicar les lleis que afecten el petit comerç de barri perquè beneficiïn en comptes de perjudicar.

 

         Hem de modernitzar les nostres institucions i hem de fer que s’apliqui una transparència en la gestió de diners públics, per poder crear una BLOCKCHAIN ​​públic en què es controlin els pressupostos generals.

          Amb això també adaptar les nostres institucions a la nova forma de pagament existent, com les moneda digital, fins i tot plantejar-se el crear una pròpia.

 

          Els nostres emprenedors joves i no tan joves, hem de donar-los una educació financera, perquè siguin capaços de crear la seva pròpia empresa i amb això crear més ocupació. Per això volem crear a cada població del nostre territori el que anomenem “Viver d’emprenedors” en el qual se’ls formés i guiés perquè puguin crear o millorar els recursos de la seva empresa.

 

          Multinivells, tenint en compte el desconeixement de real de la població als projectes d’aquesta índole, crearem una conselleria de comerç en la qual avalués cadascuna d’aquestes plataformes i guiés als possibles emprenedors a ser coneixedors dels avantatges i dels riscos que comporten aquest tipus de negocis que en la majoria dels casos acaben de funcionar correctament per desconeixement de el projecte o la mala praxi d’algun dels seus integrants fora de la directiva de l’empresa.